preloader
MantoVita 5L növénykondicionáló

MantoVita 5L növénykondicionáló

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

.

Leírás

MantoVita® egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény, amely pozitívan befolyásolja a növényi lombfelület folyamatait, javítja a növények általános egészségét és a természetes ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben, valamint csökkenti a tárolási betegségek kialakulásának az esélyét.

A mikroelem (Cu, Fe, B) és mikrobiológiai fermentum összetételének köszönhetően, a növény kondícióját erősítve eléri azt, hogy a kórokozók nem találnak támadási felületet sem a levél, sem a termés felületén.

A túl sok eső (nedvesség) általában a gombabetegségek megjelenésének kockázatát jelenti, ám ennek a készítménynek a komponensei ilyen körülmények közt dolgoznak a legaktívabban, és olyannyira megerősítheti a növények ellenálló képességét, hogy a betegségek nehezen tudják megfertőzni azokat. A betakarítás előtt MantoVita®-val kezelt növények jobban ellenállnak a tárolási betegségekkel szemben.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó