preloader
Biocont sárga rovarfogó lap A/5

Biocont sárga rovarfogó lap A/5

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Levéltetvek, üvegházi molytetvek, tõzeglegyek, levélaknázó legyek, gyászszúnyogok, gubacsszúnyogok, földibolhák, fénybogarak, bizonyos ormányosbogarak, amerikai kukoricabogár, cseresznyelégy

Leírás

A rovarfogó színes lapokon, színcsapdákon alkalmazott színek (leggyakrabban sárga, fehér, kék, de újabban a piros és fekete) vonzzák az adott kártevők röpképes alakjait. A különféle méretű színes lapok levegőn nem száradó, illetve esővíz által lemoshatatlan ragasztó anyaggal vannak bevonva, melyek előrejelzésre és a kártevők gyérítésére alkalmas csapdaként használhatóak.

A fogólapokat a szennyeződés mértékétől függő időszakonként cserélni szükséges! A fogólapokat a befogásra szánt károsítók által leginkább kedvelt állományrészekre, a legjellemzőbb repülési és/vagy károsítási magasságban kell kihelyezni.

A különböző színárnyalatok (pl. citromsárga, zöldessárga) vonzóképessége fajonként eltérő lehet. A lapokat a károsító előfordulása előtti időpontban kell kihelyezni, és a telítődés, vagy beszennyeződés mértéke szerinti gyakorisággal cserélni.

Sárga rovarfogó lap

Levéltetvek, üvegházi molytetvek, tőzeglegyek, levélaknázó legyek, gyászszúnyogok, gubacsszúnyogok, földibolhák, fénybogarak, bizonyos ormányosbogarak, amerikai kukoricabogár, cseresznyelégy

Előrejelzésre:
1 lap/ 10-100 m2

Kártevő gyérítésre:
1 lap/2-4 m2

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóBIOCONT
RendeltetésRovarfogó lap
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
Biocont-sarga-rovarfogo-lap-A-5-1434.pdf Biocont rovarfogó lapok sárga fehér kék
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó