preloader
Rollertrap 15x100 m sárga rovarfogó szalag

Rollertrap 15x100 m sárga rovarfogó szalag

Leírás

Ajánlott alkalmazás

Molytetvek, tripszek, aknázólegyek és tőzeglegyek csapdába ejtéséhez gócpontokon vagy olyan helyeken, ahol sok kártevő várható, például végfalak, szellőzőablakok és (egyéb) huzatos helyek mentén.

Kártevők

Molytetvek, tripszek, aknázólegyek, tőzeglegyek

Hatásmechanizmus

A rovarkártevőket vonzza a ragacsos csapda színe, és beleragadnak a ragasztóba.

Használati útmutató

Kiszerelés

Győződjön meg arról, hogy a Rollertraps legalább szobahőmérsékletű, mielőtt kihelyezi. Ez esetben ugyanis a ragasztóanyag puhább lesz, így könnyebb lecsavarni a szalagot a tekercsről.

Kijuttatás

  • A Rollertrap csapdát olyan helyekre érdemes kihelyezni, ahol várhatóan magasabb számban lesznek jelen a kártevők, például végfalaknál, szellőzőablakoknál és (egyéb) száraz helyeken.
  • A Rollertrap csapdákat akkor helyezze ki a növény fölé, amikor az még nem nőtt magasra 
  • A Rollertrap csapdát rögzítheti növényfelfutattó drótokhoz, a növényház oszlopaihoz vagy más tartóelemekhez
  • A Rollertrap csapdát körülbelül 25 cm-rel a növény fölé kell helyezni, kivéve a 30 cm széleset, amelyet 40 cm-rel kell a növény fölé helyezni.
  • A kihelyezés megkönnyítéséhez fűzzön át egy rudat vagy más segédeszközt a tekercs közepén lévő lyukon, így a Rollertrap szalag szabadon le tud tekeredni
  • A kihelyezett csapdák elején és végén vágja a szalagot körülbelül 40 cm-rel hosszabbra a tartóelemnél. Tekerje a szalag túllógó végét a tartóelem köré, majd rögzítse tűzőgéppel vagy kapcsokkal. Szükség lehet arra is, hogy a kihelyezett Rollertrap csapdát a szalag közepénél megtámassza.
  • A Rollertrap csapdát 10 hónap elteltével ajánlott kicserélni, vagy korábban, ha a felületet nagyrészt már rovarok és/vagy kosz borítja
  • Az ajánlott mennyiségre vonatkozó vagy egyéb tanácsokért forduljon a Koppert helyi képviselőjéhez vagy forgalmazójához.

Adagolás

1–3 növénysoronként egy Rollertrap.

Időzítés

Magas növények esetén a Rollertrap csapdákat lehetőleg akkor helyezze ki, amikor a növény még nem nőtt magasra, közvetlenül az ültetés előtt vagy után. 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
RendeltetésRovarfogó lap
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó