preloader
Vulcan Power 20L folyékony mûtrágya

Vulcan Power 20L folyékony mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

használható a biogazdálkodásban

Leírás

Hatóanyagok

Vulcan Power

Folyékony, növényi alapú, szerves termésnövelő. Melaszhoz hasonló, sűrű fekete folyadék, melynek hatóanyag tartalma és hatásmechanizmusa összetett.

A Vulcan Power az élesztő vagy az alkoholgyártás mellékterméke. Korábban melaszként kezdte meg az életét, a nagyon magas cukortartalma csökkent, az aminosav és vitamin tartalma pedig megemelkedett. Magas a kálium, nitrogén és aminosav tartalma, de foszfort, kalciumot, ként, magnéziumot és szinte az összes mikroelemet is tartalmazza. Élő szervezetet, mikroorganizmust, nem tartalmaz.

Hogyan javasolt használni

A Vulcan Power tápanyag tartalma összetett, aminosavakat, cukrot és vitaminokat is tartalmaz, amelyek javítják a talaj biológiai aktivitását. Ezért talajba juttatva nem csak a magas makro, mezo és mikroelem tartalma hasznos, de a talajéletre gyakorolt páratlan hatása is. Sűrű, fekete termék, amely hagyományos permetezővel kijuttatható. Keverhető növényvédő szerekkel, lombtrágyákkal, nitrogén oldattal.

Javasolt dózis (talajba juttatva): 100-2 500 liter/ha – önállóan vagy hígítva

Lombtrágyázások alkalmával, kis vagy közepes mennyiségekben, akár önállóan, akár növényvédő szerekkel vagy termésnövelőkkel együtt is alkalmazható. Folyamatos és többszöri kijuttatása adott állományba hozza meg a várt eredményt.

Javasolt dózis (állományba): 10-30 liter/ha/alkalom

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

Információk

Paraméter Érték
GyártóVULCAN
RendeltetésFolyékony mûtrágya
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó