preloader
Fûkeverék-Instantgyep 5kg15 m2

Fûkeverék-Instantgyep 5kg15 m2

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Egy csomag 10-15m2 gyep felújítására/javítására ajánlott.

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IE001560
  • Gyártó:
    FARMMIX

Leírás

Az instant gyep egyedülálló megoldást kínál azoknak az embereknek akik a lehető leggyorsabban szeretnének kertjükbe tökéletes, erős dús zöld pázsitot varázsolni

TALAJELŐKÉSZÍTÉS - Az instantgyep a kiszórás előtt nem igényel különösebb talajelőkészítést,de célszerű át gereblyézni vagy gyeplazítóval átmenni a területen, hogy kiszedjük az elhalt fűszálakat, gyomnövényeket a kiszórás előtt.

 

KIBONTATNI - Bontsa ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a speciális fűmag keveréket.

 

Az instantgyep speciális természetes eredetű gyepindító trágyát tartalmaz, valamint olyan minőségű fűmag keveréket, amely szárazságtűrő és agresszív igénybevétel mellett is kiváló de árnyékos területre is kiváló, csak akkor mérsékelt öntözést igényel.

 

ÖSSZEKEVERNI - A komposztot alaposan keverje össze a csomagolásban talált fűmag keverékkel.

A speciális gyepindító biokomposztot keverje össze a fűmagkeverékkel alaposan, hogy minél egyelnletesebb keveréket kaphasson. Nem érdemes az összekeverésen időt spórolni, a gyepfelújítás már így is 1 óra alatt kész lehet. Minél alaposabban összekeveri a fűmagkeveréket a gyepindítóval, annál tökéletesebb gyepet kaphat. 

 

KISZÓRNI - 2-4 mm vastagon juttassa ki a füvesítendő területre.

Bár a termék alkalmazása nem igényel semmilyen előzetes földmunkát, a kiszórásra mégis érdemes odafigyelni, hogy a problémás területekre biztosan kellő mennyiségű Instantgyep keverék jusson.

KÉSZ! - A termék 5-7 nap alatt kikel és 2 hét után már nyírható is megfelelő öntözés mellett a legjobb eredményt tudja produkálni.

 

Kérjük, az utasításokat mindenképp tartsa be annak érdekében, hogy az Instantgyep a lehető legjobb eredményt tudja kifejteni. A termékünkre elégedettségi és minőségi garanciát biztosítunk, amennyiben megfelelően alkalmazta azt. 

Az instantgyep gyakorlatilag 5m2 gyepszőnyeg egy zacskóban, tehát újrafüvesítés esetèn 5m2- re elegendő. Felülvetés esetén 10-15m2-re elég.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

Információk

Paraméter Érték
GyártóFARMMIX
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó