preloader
Fûkeverék - Proselect Rhizome Max 10 kg
Fûkeverék - Proselect Rhizome Max 10 kg

Fûkeverék - Proselect Rhizome Max 10 kg

Javasolt adag: 25-30g/m2. Javasolt nyírási magasság: 25-30 mm

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IV000865

Leírás

Felhasználás:

ProSelect Rhizome Max fűmagkeverék nagy gyökértömeget képző perjefajták keveréke. Éppen ezért a ProSelect Rhizome Max erős igénybevételnek kitett gyepfelületek kialakítására alkalmas.

Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.
 

A ProSelect Rhizome Max keverék két angolperje- és két rétiperje-fajtát, közöttük a Thermal Blue-t tartalmazza. A két rétiperje-hibrid vetőmagja az Everris SmartStart technológiájával burkolt. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.A Thermal Blue fajta kedvező körülmények között igen gyorsan, 8-10 nap alatt csírázik. Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.

A termék előnyei

  • Kiváló taposás tűrés

  • A SmartStart burkolásnak köszönhetően gyors csírázás

  • Gyors regenerálódás

  • Kimagasló magtisztaság és csirázási erély

Összetevők

30% Réti perje (2 fajta: 15% Heatmaster és 15% Prosperity) 70% Angolperje (2 fajta: 35% Ground Force és 35% Agreement)

A ProSelect Rhizome Max keverék két angolperje- és két rétiperje-fajtát tartalmaz. A két rétiperje-hibrid vetőmagja az Everris SmartStart technológiájával burkolt. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.

Kedvező körülmények között igen gyorsan, 8-10 nap alatt csírázik. Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

Információk

Paraméter Érték
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó