preloader
Delan Pro 5L gombaölõ szer II.
Delan Pro 5L gombaölõ szer II.

Delan Pro 5L gombaölõ szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000973
  • Forgalmi kategória:
    II
  • Gyártó:
    BASF

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
alma,körte,birs,naspolyavarasodás0,8-2,5l/ha35

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia

Almatermésűekben

 varasodás ellen a kezeléseket a virágrügyek pattanását követően az aszkospóra szóródás időszakában a tünetek megjelenése előtt, előrejelzésre alapozva kell elkezdeni és 5-7 naponta megismételni. A dózis megállapításánál figyelembe kell venni a növények lombkorona magasságát, amely nem tartalmazza a törzsmagasságot. Fertőzési viszonyoktól függően a lombkorona magasság 1 méterére minimum 0,8 l/ha készítmény permetezhető ki, azonban egyszeri kezeléssel a hektáronként kijuttatott készítmény mennyisége nem haladhatja meg a 2,5 litert.

Borszőlőben

 peronoszpóra ellen a kezeléseket preventíven, előrejelzésre alapozva végezzük el 10- 14 napos permetezési időközök betartásával. A vegetációs időszak első felében, a fürtmegnyúlás állapotáig, igazodva a lombfal méretéhez, a kisebb dózis (1,8 liter/ha) kijuttatása javasolt. A végleges lombfal magasság elérése után a legnagyobb dózis használata (3,0 l/ha) indokolt. A készítménnyel végzett kezelések jelentős mértékben csökkentik a feketerothadás kórokozója fertőzésének esélyét. A betegség elleni permetezéseket fürtmegnyúlástól (BBCH 56) javasolt végrehajtani 3,0 l/ha dózis kijuttatásával.

Hatásmechanizmus: A ditianon több hatáshelyű, kontakt gombaölő szer hatóanyag (FRAC kód: M9). A foszfonátok (foszfitok) szisztemikus hatóanyagok, gombaölő hatással rendelkeznek, emellett a növény védekezőképességét növelik (FRAC kód: 33).

Légi kijuttatás: nem engedélyezett.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagditianon + kálium-foszfonátok
Hatóanyag mennyiség125g/l+561g/l
GyártóBASF
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Delan-Pro-5L-gombaol-szer-II-2848.pdf DELANPRO_30606356_SDS_CPA_HU_HU_6-0_HU01
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó