A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!
Lakossági felhasználási dózisok: - zöldségnövényeknél: 25-45 ml/4-6 liter víz/100 m2 - ültetvényekben: 25-90 ml/8-12 liter/100 m2
Kultúra | Károsító | Dózis | É.V.I |
---|---|---|---|
alma,körte,birs,naspolya(tavaszi lemosó,nyár végi záró permetezés) | baktériumos-és gombás ágelhalások,tûzelhalás,varasodás | 3-4 l/ha | 10 |
alma,körte,birs,naspolya | varasodás | 2-2,5 l/ha | 10 |
cseresznye,õszi-,kajszibarack,nekt,szilv,meggy | baktériumos-és gombás ágelhalások,levéllyukacsosodás,monília,tafrina,apiognománia | 2-2,5 l/ha | 21 |
szõlõ (vir.e) | orbánc,peronoszpóra | 1,75-2 l/ha | 21 |
szõlõ (vir.u) | orbánc,peronoszpóra | 2-2,5 l/ha | 21 |
paprika | baktériumos betegségek | 1,5-2 l/ha | 7 |
paradicsom,burgonya | baktériumos betegségek,fitoftóra | 2-2,5 l/ha | 7 |
bab,borsó | baktériumos betegségek,fenésedés,rozsda | 1,5-2 l/ha | 5 |
uborka,dinnye,tök | fenésedés,peronoszpóra,pszeudomonászos betegségek | 1,5-1,8 l/ha | 5 |
vöröshagyma,zöldhagyma,fokhagyma,póréhagyma,gyöngyhagyma,sarjadékhagyma | baktériumos betegségek,peronoszpóra | 2-2,5 l/ha | 21 |
cukorrépa | cerkospórás,romuláris,fómás levélbetegségek | 2-2,5 l/ha | 21 |
konyha- és édeskömény | peronoszpóra | 2-3 l/ha | nk |
orvosi csucsor | fitoftora | 2-3 l/ha | nk |
A készítményt preventív jelleggel, (a fertőzésveszélyes időszakban legkésőbb az első tünetek megjelenésekor) szükséges kijuttatni a lombfelülethez megválasztott lé mennyiséggel (lemosó permetezésnél 1000-2000 l/ha vízmennyiséggel). Lemosó permetezésnél ügyelni kell, hogy a permetlé az ágakat, gallyakat, rügyeket, rügyalapokat is teljes mértékben, áztatás szerűen fedje, amely hatás nedvesítő szer alkalmazásával fokozható.
A fertőzésveszély fennállása alatt (hűvös, csapadékos időjárási viszonyoknál) szükség szerint - általában 7-10 napos permetezési fordulót alkalmazva - kell ismételni a kezeléseket. Zöldségfélékben 1-6 alkalommal (2-4 valódi leveles állapot és termésszedés közötti időszakban, 6-8 naponként) kell a védekezést folytatni. Réz érzékeny gyümölcsféléknél (alma, körte, kajszi, őszibarack) színes bimbós állapotban be kell fejezni a készítménnyel való védekezést, azt csak a termés viaszosodása után, nyár közepétől (alma, körte), illetve termésszedést követően ősszel (őszibarack), vagy a lombhullás előtt és lombhulláskor szabad folytatni (kajszi).
Légi kijuttatás: nem engedélyezett
Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!
Paraméter | Érték |
---|---|
Hatóanyag | rézoxiklorid |
Hatóanyag mennyiség | 638 g/l |
Gyártó | KWIZDA |
Rendeltetés | Kontakt hatású szer |
Készlet | Rendelésre |