preloader
Orius 6 FS 5L gombaölõ szer I.

Orius 6 FS 5L gombaölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A készítményt az elõírt dózisban 10-20 l/t

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001225
  • Forgalmi kategória:
    I
  • Gyártó:
    NUFARM

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza,árpa,tritikálé,rozs,zabkõüszög,porüszög,fedettüszög,fuzáriumos betegségek,helmintospóriumos betegségek,egyéb csírakori betegségek0,5l/tx

Leírás

Információk

Paraméter Érték
HatóanyagTebukonazol
Hatóanyag mennyiség60g/l
GyártóNUFARM
RendeltetésFelszívódó hatású szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Orius-6-FS-5L-gombaol-szer-I-391.pdf Orius-6-FS-MSDS
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó