preloader
Quadris Max 1L gombaölõ szer I.

Quadris Max 1L gombaölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

 • Kategória:
 • Cikkszám:
  IN000325
 • Forgalmi kategória:
  I.
 • Gyártó:
  SYNGENTA

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
szõlõ (bor)lisztharmat,peronoszpóra,szürkepenész1,5-2 l/ha30

Leírás

 

 • Borszőlő

Egy tenyészidőszakban max. háromszor használható fel. Kijuttatás időpontja: Borszőlőben lisztharmat, peronoszpóra és szürkepenész ellen a készítmény virágzástól fürtzáródásig, legfeljebb három alkalommal, a fertőzési kockázattól függően 7-14 naponta használható. Járványveszély esetén a nagyobb dózis alkalmazása javasolt. Az okiratban feltüntetett vízmennyiségek javasolt értékek. A kijuttatás során a permetlé mennyiségét a kezelendő növényállomány fejlettségétől, lombfelülettől és művelésmódjától, valamint az alkalmazott növényvédelmi gép típusától függően kell megválasztani.

Kezelések közötti min. időtartam: 7 nap

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagazoxistrobin + folpet
Hatóanyag mennyiség93,5 g/l+500 g/l
GyártóSYNGENTA
Rendeltetésgombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Quadris-Max-1L-gombaolszer-I-216.pdf quadris-max-sds-a12916b-11-0
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó