preloader
Qualy 1L gombaölõ szer III.

Qualy 1L gombaölõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001772
  • Forgalmi kategória:
    III.
  • Gyártó:
    NUFARM
Kultúra Károsító Dózis É.V.I
alma, körteventúriás varasodás0,6-0,75 l/ha60
szõlõszürkepenész1,25 l/ha21

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

Almatermésűekben (alma, körte) a varasodás elleni permetezéseket megelőző jelleggel, az aszkospóra szóródás idején kell megkezdeni, és az intenzív hajtásnövekedés idején a fertőzés nyomásától függően 7-10 naponta megismételni. Törekedni kell az egyenletes- és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is. Ehhez 800-1000 l/ha permetlé alkalmazása javasolt. A készítmény egy tenyészidőszak alatt maximum 3 alkalommal használható fel.

Szőlőben a szürkepenész elleni permetezéseket preventív módon, megelőző jelleggel kell megkezdeni. A készítmény egy vegetációs időszakban legfeljebb 2 alkalommal használható fel, fürtzáródás kezdetéig. Súlyos fertőzésveszély fennállásakor 7 napos permetezési forduló alkalmazása ajánlott. A kijuttatásnál az előírt permetlémennyiséget az ültetvény művelésmódjától, a lombozat nagyságától és az alkalmazott géptípustól függően kell megválasztani. A betegségek elleni további kezeléseket más hatóanyagcsoportba tartozó növényvédő szerekkel kell elvégezni.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagcirodinil
Hatóanyag mennyiség300 g/l
GyártóNUFARM
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Qualy-1L-gombaol-szer-III-5405.pdf Qualy engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó