preloader

Cambio 5L gyomirtó szer I.

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kukorica(takarmány) cirokmagról kelõ és évelõ kétszikû gyomok2-3 l/hank

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítményt a kultúrnövény-kukurica és cirok- kelése után, annak 3-6 leveles, a magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles fejlettségekor kell kipermetezni. Az évelő kétszikűek esetében, Convolvulus arvensis, Calystegia sepium gyomnövényeknél, azok 15-20 cm-es fejlettségénél, Cirsium arvense esetében annak tőlevélrózsás állapotában kell a kezelést elvégezni. Évelő kétszikűek esetében az engedélyokiratban meghatározott magasabb dózisban kell alkalmazni. Kukorica esetében amennyiben a terület egyszikű gyomfajokkal is fertőzött, úgy a készítmény 2,0 l/ha -os dózisát 0,75- 1,0 l/ha Motivell-el célszerű kombinálni.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagbentazon+dikamba
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó