preloader
Goltix 90 WG 5 kg gyomirtó szer II.

Goltix 90 WG 5 kg gyomirtó szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000976
  • Forgalmi kategória:
    II.
  • Gyártó:
    ADAMA

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
cukorrépamagról kelõ kétszikû gyomok1,5-2,5kg/hank

Leírás

A készítményből egy évben az összesen kijuttatott szermennyiség nem haladhatja meg a 3,8 kg/ha-t.

Cukorrépa, takarmányrépa kultúrában a készítmény felhasználható 1,5-2,5 kg/ha dózisban a kijuttatást követően azonnal 4-5 cm mélyen a talajba dolgozva. Preemergensen, vetés után, kelés előtt 1,5-2,5 kg/ha dózisban alkalmazható S-metolaklór, továbbá cukorrépában dimetenamid-p tartalmú készítmények engedélyezett dózisával tankkombinációban.

A cukorrépa, takarmányrépa kelése után (posztemergensen) a kezelést a kultúrnövény 2 leveles állapotától a 8 leveles fejlettségéig, a magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles állapotában kell elvégezni 1,5-2,5 kg/ha dózisban, fenmedifam, etofumezát hatóanyagú készítmények engedélyezett dózisával tankkombinációban.

Erős selyemmályva (Abutilon theophrasti) fertőzés esetén cukorrépában trifluszulfuron-metil engedélyezett dózisával javasolt kombinálni. Posztemergens kezelések esetében a Goltix 90 WG maximális dózisát osztott kezelés formájában javasolt kijuttatni.

Erős napsugárzás, valamint 25 °C feletti léghőmérséklet esetén tilos permetezni, ilyenkor a munkát a hűvösebb, esti órákban kell elvégezni. Növényi károsítók, rovarkártevők (gyökérfekély, répabolha, répabarkó) által legyengített, vagy egyéb más okból legyengült kultúrnövényt tilos kezelni!

A metamitron hatóanyag a HRAC „C” (HRAC 5) fotoszintézist gátló herbicidek a PS-II fotokémiai rendszerben herbicidcsoporton belül az asszimmetrikus triazinok hatóanyagcsoportba sorolható.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagmetamitron
Hatóanyag mennyiség900g/kg
GyártóADAMA
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Goltix-90-WG-5-kg-gyomirto-szer-II-308.pdf GOLTIX 90 WG_hu_v7
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó