preloader
Listego Plus 5 L  gyomírtó szer I.
Listego Plus 5 L  gyomírtó szer I.

Listego Plus 5 L gyomírtó szer I.

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
napraforgó (imidazolinon ellenálló)magról kelõ egy és kétszikû gyomok1,2-2 l/hank

Leírás

A készítmény ugyanazon a területen egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható! A kezelt területre 12 hónapig őszi káposztarepce és más keresztesvirágú kultúrnövény, továbbá cukorrépa nem vethető! Amennyiben a kezelt terület kiszántásra kerül, csak pillangós növénnyel vagy imidazolinon ellenálló kultúrnövénnyel vethető újra.

 

  • Napraforgó - imidazolinon ellenálló CLHA+

Egy tenyészidőszakban egyszer használható fel. Kijuttatás időpontja: a napraforgó 2 leveles állapotától 8 leveles fejlettségéig (BBCH 12-18).

Kezelések közötti min. időtartam: -

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagimazamox
Rendeltetésgyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Listego-Plus-5-L-gyomirto-szer-I-374.pdf listego-plus-a20967c-2-2-sds
Listego-Plus-5-L-gyomirto-szer-I-374.pdf listego-plus-a20967c-2-2-sds
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó