preloader
Tempo 1 L gyomirtó szer I.

Tempo 1 L gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Kukorica kulturubán a készítményt posztemergesen kell a kultúrában kijuttatni függetlenül a fejlettségi állapottól 8 leveles állapotig, a magról kelõ kétszikû gyomfajok 2-4 valódi leveles, a magról kelõ egyszikûek 1-3 leveles fenológiai stádiumban, azok Házikerti felhasználás: 75 ml/10 l víz.

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001016
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    BAYER

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kukorica (takarmány,vetõmag,csemege)magról kelõ egy- és készikû gyomok1,75-2,25l/haNK
mákmagról kelõ egy- és készikû gyomok1,75-2,25l/hank
---nk

Leírás

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagtembotrion + izoxadifen-etil
Hatóanyag mennyiség44 g/l + 22 g/l
GyártóBAYER
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Tempo-1-L-gyomirto-szer-II-3204.pdf Tempo
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó