preloader
Master 20-20-20 25 kg mûtrágya

Master 20-20-20 25 kg mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Adagolás: 0,5-1,5kg/1000 l víz

Leírás

A Master termékcsalád fenológia-specifikus összetételű, kiváló vízoldékonyságú öntöző műtrágyákból áll. Tagjai között találhatunk kiegyenlített, nitrogéntúlsúlyos, káliumtúlsúlyos és foszfortúlsúlyos készítményeket is, ezáltal valamennyi növénykultúra tápanyagigényének kielégítésére megfelelő megoldást nyújtanak.

Laboratóriumi tisztaságú hatóanyagaik gyökéren keresztül könnyen felvehetők és beépíthetők. Használatukkal változó vízminőség mellett is szakszerű és hatékony növénytáplálás valósítható meg. Mivel a Master műtrágyák gyorsan és maradéktalanul oldódnak, illetve savas kémhatásúak, ezért mindenféle tápoldatozó rendszer és víz használatához alkalmasak. A termékcsalád készítményei nátriumtól, kloridoktól és karbonátoktól gyakorlatilag mentesek és olyan mikroelemeket tartalmaznak, melyek elengedhetetlen feltételei a megfelelő termesztési eredmények elérésének. A Master öntöző műtrágyák használatával elkerülhető a tápanyaghiány és a termésdepresszió, több és magasabb minőségű termés realizálható.

Használata:

Alkalmazza szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig öntözés esetén vízminőségtől függően naponta 0,5-1,5 kg/ 1000 m2 dózissal.

Információk

Paraméter Érték
HatóanyagN(N nitrát+N amm.+N karbamid) + P2O5 + K2O
Hatóanyag mennyiség20(5,6+4+10,4)+20+20
GyártóVALAGRO
RendeltetésVízoldható mûtrágya
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
Master-20-20-20-25-kg-mtragya-2709.pdf Master-20_20_20
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó