preloader
SalvoVita 5L növénykondicionáló

SalvoVita 5L növénykondicionáló

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

SalvoVita® egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló lombtrágya, amely pozitívan befolyásolja a növény vegetatív folyamatait és javítja a növények rovarkártétellel szembeni természetes ellenálló képességét, kondícióját és egészségét. A készítményben lévő komponensek starter tápelemek (Zn, Mn, Fe, B), illetve olyan természetes stimulánsok, amelyek nagy mennyiségű immunerősítő anyagot termelnek, ezáltal a kezelt növény sokkal jobban ellenáll a rovartámadásokkal szemben, növeli a növényvédő szerek hatását.

Megelőzésképpen alkalmazva a rovarkártevők rajzása megakadályozható. Néhány kezelés után a megerősödött növényállományt elkerülik a kártevők. Ha már adott problémáról van szó elkerülhetetlen, hogy nagyobb dózisokkal, többszöri kezeléssel állítsuk helyre a növények, illetve a termőterület kondícióját.

A SalvoVita® hatékonyságát nem csökkentik a szélsőséges környezeti hatások, mint a magas UV sugárzás, a túl alacsony, vagy magas hőmérséklet, szárazság, extrém pH vagy EC.

Felhasználható kertészeti (zöldség, gyümölcs) és szántóföldi kultúrákban egyaránt, levélfelületre permetezve, növénykultúrától függően különböző fenofázisokban. Tapadófokozó hozzáadása ajánlott! Kijuttatása sárga ragacslapos és feromon csapdás rajzásmegfigyelésre alapozva javasolt.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

Információk

Paraméter Érték
GyártóBIOVITA
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó