preloader
YaraVita Seniphos 10L lombtrágya
YaraVita Seniphos 10L lombtrágya

YaraVita Seniphos 10L lombtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

A YaraVita Seniphos a Yara foszfát alapú lombtrágyáinak egyik tagja.

Tápelemek

  • N39 g/l

  • P2O5310 g/l

  • CaO56 g/l


Ez a folyékony koncentrációjú termék azért született, hogy a növény számára gyors energiaforrást biztosítson, a gyors növekedési időszakban fellendítse a fejlődését, vagy hogy a növény könnyebben átvészelje a klimatikus viszonyok változását. A YaraVita Seniphos kalciumot is tartalmaz, így egyértelmű választás gyümölcsösök lombtrágyázására. Kijuttatásával javíthatjuk a termés fizikai paramétereit (húskeménység) - ezzel jelentősen javítva a tárolhatóságot. Alkalmazása segít az optimális kalcium/ foszfor arány kialakulásában. Használatával javul a termés minősége, színeződése, tárolhatósága és szállíthatósága.

A YaraVita Seniphos sokkal hatékonyabb, mint más ammónium- vagy foszforalapú termékek, amelyek akár károsodást is okozhatnak a gyümölcsön, vagy kalcium felszívódási problémákat is előidézhetnek (keserű íz, puha gyümölcs).

A folyékony halmazállapot megkönnyíti az adagolást, és egyszerűvé teszi a permetezőgépben való keverést.

A termék speciális formulájának köszönhetően teljes biztonsággal használható

Az összeválogatott alapanyagok tisztasága garancia arra, hogy a lombtrágya felhasználása biztonságos és a betakarított termény az élelmiszerlánc valamennyi pontján megfelel az elvárásoknak.

A lombtrágya széleskörűen keverhető, így könnyű más agrokémiai termékekkel együtt használni, ezzel spórolva időt és pénzt. Fontos viszont, hogy minden esetben ellenőrizzük a keverhetőséget.

3-8 kezelés 10 l/ha dózissal, 10-14 naponként ismételve, sziromlevél hullás után. Permetlémennyiség: 200 l/ha minimum. Színezésre: 10 l/ha adagban, 500-1000 l/ha permetlé mennyiséggel kijuttatva. Seniphost ebben az esetben tilos keverni növényvédő szerekkel, egyéb adalék anyagokkal, csak önmagában adható ki! 1-2 kezelés szükséges (7 nap kihagyással) amikor a színeződés megindul, általában 2-3 héttel a betakarítás előtt.

  • Cseresznye

2-5 kezelés 10 l/ha adagban, 7-14 naponként megismételve, sziromlevél hullás után. Szükséges vízmennyiség: 500-1000 l/ha.

  • Szőlő

10 l/ha kötődéstől 2-4 alkalommal ismételve 10-14 naponként. Szükséges vízmennyiség: 500-800 l/ha.

  • Oszibarack

2-5 kezelés 10 l/ha adagban 7-14 naponként megismételve, sziromlevél hullás után. Szükséges vízmennyiség: 500-1000 l/ha.

  • Körtefélék

5 l/ha adagban 3-6 alkalommal használjuk, 7-14 napos időközönként a sziromlevél hullástól. Szükséges vízmennyiség: minimum 200 l/ha.

A kezdeti növekedés stimulálására: 10 l/ha kelés után. Gumó méretének növelésére, legalább 2 kezelés 5-10 l/ha adagban (amikor az első gumók átmérője eléri a 10 mm-t) 10-14 naponként ismételve. Szükséges vízmennyiség: 300-600 l/ha.

  • Szamóca

Nem folytonérő fajtáknál: 3 kezelés 10 l/ha adagban a virágzástól elkezdve, 7-10 naponként megismételve. Folytonérő fajtáknál, a tenyészidőszak alatt 30 l/ha mennyiségben juttassuk ki, 6 kezeléssel kezelésenként 5 l/ha adagban. 10-14 naponként lehet leghamarabb a kezeléseket megismételni. Szükséges vízmennyiség: 200-600 l/ha.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóYARA
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó