preloader
Kálcium-nitrát 25 kg DUCANIT mûtrágya
Kálcium-nitrát 25 kg DUCANIT mûtrágya

Kálcium-nitrát 25 kg DUCANIT mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Azon műtrágyákat amelyeknek az ammónium-nitrátból származó nitrogén tartalma 16 (m/m), vagy ezt meghaladja, kizárólag őstermelőknek és mezőgazdasági vállalkozóknak áll módunkban értékesíteni!

Szabályozás:

Attól függően lehet megkülönböztetni a szakmai felhasználókat, akiknek a rendelkezésére lehet bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, és a lakossági személyeket, akiknek nem lehet a rendelkezésére bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, hogy az adott személy saját kereskedelmi, üzleti vagy szakmai, ideértve az erdészeti, kertészeti és mezőgazdasági tevékenységeket is – akár teljes munkaidőben, akár részmunkaidőben végzett – tevékenységével összefüggő célokra kívánja-e felhasználni az érintett robbanóanyag-prekurzorokat, nem feltétlenül összefüggésben azon földterület nagyságával, amelyen az említett tevékenységet végzik. Ennélfogva a gazdasági szereplők nem bocsáthatnak korlátozott robbanóanyag-prekurzort sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akik vagy amelyek szakmai tevékenységüket olyan területeken végzik, ahol az adott konkrét korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat általában nem használják szakmai célokra, sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akiknek vagy amelyeknek a tevékenysége nem kapcsolódik semmilyen szakmai célhoz.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Leírás

TÁPELEM-TARTALOM

  • 15,5% nitrogén (ebből 1,1% ammónium; 14,1% nitrát)
  • 26,3% kálcium (vízben nem oldódó CaO max. 0,1%)

GG minőségű, tehát 100%-ban vízoldható, magas kalcium tartalmú, apró szemcsés, granulált nitrogénműtrágya. A műtrágya gyakorlatilag tiszta mésznitrát, így a termék 15,5% nitrogén mellett, több mint 26% kalcium hatóanyag tartalommal készül. Vízben való oldás után felhasználható öntöző és lombtrágyaként, illetve hidropóniás termesztésben is.

FELHASZNÁLÁS

  • öntözőtrágyaként, csepegtető öntözőberendezéssel kijuttatva (0,05-1,5kg/1000l víz)
  • lombtrágyaként (500-800g/100l víz)
  • hidropóniás termesztésben (1kg/1000l víz)

ALKALMAZÁSA (NÖVÉNYKULTÚRA/AJÁNLOTT DÓZIS)

  • Hajtatott növények: tápoldatozással a szaktanácsadás szerint
  • Számtóföldi zöldségnövények: 2-3 hetente fejtrágyánként 200-400kg/ha öntözés előtt vagy az öntözővízzel kiadva 200-400kg/ha
  • Almástermésűek, bogyósgyümölcsök: fejtrágyánként vagy 3-10 kg/ha vagy levéltrágyaként kiadva
  • Hajtatott dísznövények: tápoldatozással a szaktanácsadás szerint
  • Cserepes dísznövények: tápoldatozással a szaktanácsadás szerint

 

 

Információk

Paraméter Érték
RendeltetésVízoldható mûtrágya
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó