preloader
Aurora Gold (25ha) gyomirtó csomag I.

Aurora Gold (25ha) gyomirtó csomag I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

10*100gr Aurora 40 WG + 10*100gr Granstar Super 50 SX

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
Õszi búza, õszi árpa, tavaszi árpa, zab, fénymagmagról kelõ és évelõ kétszikû gyomnövények, mezei acat40+40g/ha90

Leírás

 

Az Aurora® Gold az Aurora® 40 WG 40 g/ha + a Granstar® Super 50 SX® 40 g/ha kombinációja.
A kereskedelmi csomag legkisebb kiszerelési egysége 100 g Aurora® 40 WG + 100 g Granstar® Super 50 SX®, amely 2,5 ha kalászos kezelésére elegendő.

Az Aurora® 40 WG a gyors, perzselő hatású herbicidek közé tartozik. A gyakorlati tesztek alapján kiváló kombinációs partnernek bizonyult a különböző szulfonil-karbamid hatóanyagú készítményekhez, mivel azok lassúbb hatását is felgyorsítja.

A Granstar® Super 50 SX® gyomirtó szer a tribenuron-metil és a tifenszulfuron-metil SX® technológiával előállított gyári keverésű blendje. A blendek olyan szulfonil-urea keverékek, amelyeknek hatóanyagarányai állandóak. A készítményben és az arányok kialakításánál a hazai gyomviszonyokat vették figyelembe.

A két egymástól teljesen eltérő hatásmechanizmusú hatásmód szélesíti a hatásspektrumot, fokozza a hatékonyságot és szinergista hatást mutat olyan gyomnövényeken, amelyeket külön-külön az egyik vagy a másik hatóanyaggal nehezebb irtani. Az Aurora® 40 WG 40 g/ha + Granstar® Super 50 SX® 40 g/ha kombinációja egy kézenfekvő, hatásos, letesztelt technológia azokon a területeken, ahol az ebszikfű mellett veronika-félék, violafélék nagy tömegben fordulnak elő.

A kombinációt kizárólag korai gyomirtásra (bokrosodás vége) javasoljuk.

A kombináció előnyei:

  • a széles hatásspektrum
  • hűvösebb időben is alkalmazható
  • nincs utóvetemény korlátozás

Fontos tudni, hogy ehhez a keverékhez sem gombaölő szert, sem műtrágyát, sem pedig nedvesítőszert nem szabad keverni!

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóFMC
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Aurora-Gold-25ha-csomag-gyomirto-I-5433.pdf GRANSTAR 50 SX biztonsági adatlap
Aurora-Gold-25ha-csomag-gyomirto-I-5434.pdf Aurora 40 WG engedélyokirat
Aurora-Gold-25ha-csomag-gyomirto-I-5435.pdf Aurora 40 WG
Aurora-Gold-25ha-csomag-gyomirto-I-5436.pdf Granstar 50 SX engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó