preloader
Nic-It + Trend gyomirtó csomag I.

Nic-It + Trend gyomirtó csomag I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

1L Nic-It + 1L Trend

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Leírás

Nic-It

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítményt a kukorica 3-7 leveles fenológiai állapotában kell kipermetezni, amikor a magról kelő egyszikű gyomnövények 1-3 levelesek, az évelő egyszikűek átlagos magassága 15-25 cm. A magról kelő kétszikű gyomfajok 2-4 leveles korukban a legérzékenyebbek a készítményre.

Felhasználható önmagában 0,17-0,25 l/ha dózisban, valamint az újabb gyomkelési hullámot követően, osztott kezeléssel (a két kezelés között 8-10 napos eltéréssel) 0,125 + 0,125 l/ha mennyiségben. Erős Sorghum halepense (fenyércirok) fertőzés esetén, fejlettebb gyomnövények ellen amennyiben egyszeri kezeléssel alkalmazzuk 0,25 l/ha dózisban javasolt kijuttatni. A hatásfokozás érdekében a permetléhez hatásfokozó adalékanyag hozzáadása szükséges.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

 

Trend

Előírt növényvédelmi technológia:

Felhasználható szántóföldi kultúrák és vasúti pályatestek gyomirtására engedélyezett szulfonil-karbamid hatóanyag tartalmú készítmények hatásfokozására 0,05-0,1%-os koncentrációban.

A permetlé készítésekor először a szulfonil-karbamid típusú gyomirtó szert kell bekeverni, majd (ha van) a kombinációs partnert, legvégül a nedvesítőszert.

Légi kijuttatás: Csak a légi kijuttatással engedélyezett szulfonil-karbamidokkal együttesen, azok engedélyokirata szerint.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóFMC
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Nic-It-Trend-csomag-gyomirto-szer-I-7092.pdf Trend 90 biztonsági adatlap
Nic-It-Trend-csomag-gyomirto-szer-I-7093.pdf Nic-It engedélyokirat
Nic-It-Trend-csomag-gyomirto-szer-I-7094.pdf Nic-it biztonsági adatlap
Nic-It-Trend-csomag-gyomirto-szer-I-7095.pdf Trend 90 engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó