preloader
Sherpa 100 EC 0,2 L rovarölõ szer I.

Sherpa 100 EC 0,2 L rovarölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000211
  • Forgalmi kategória:
    II
  • Gyártó:
    SBM

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza,árpa,rozs,zab,tritikáléevéltetvek,vetésfehérítõ bogarak,gabonapoloska0,375l/ha21
repcelevéltetvek,ormányosbogarak,repcebolha,repcedarázs,repcefénybogár0,2-0,25l/ha28
burgonyalevéltetvek0,25l/ha14
cukorrépalevéltetvek,lisztes répabarkó,répabolha,bagolylepkék0,25l/ha14
sárgarépa,salátalevéltetvek0,25l/ha7
borsóagolylepke,csipkézõ bogarak,levéltetvek,tripsz0,25l/ha7
babbagolylepke,levéltetvek0,25l/ha7
komlólevéltetvek0,25l/ha14

Leírás

Méhek látogatta területen (a kultúrnövény vagy a területen előforduló gyomnövények virágzásakor) a készítmény kijuttatása tilos!

Kalászosokban a készítményt a vetésfehérítő bogarak, a levéltetvek vagy a poloskák tömeges betelepedése, illetve a lárvakelés kezdetén kell kijuttatni. A kezelést szükség szerint 21 nap elteltével meg lehet ismételni.

Repcében a védekezést repcebolha és repcedarázs ellen a kultúrnövény 4-6 leveles állapotában célszerű elvégezni. Repcebolha esetén a károsított levélfelület ismeretében kell dönteni a védekezések szükségességéről. A tavaszi időszakban repce-fénybogár, repceszár-ormányos, repcebecő-ormányos és levéltetvek ellen a kártevők táblára történő betelepedési időszakában, az imágó létszám figyelemmel kísérése mellett javasolt elvégezni

Burgonyában a kezelést a levéltetvek ellen a tömeges betelepedés idején célszerű elvégezni. A kezelést szükség szerint 21 nap elteltével meg lehet ismételni.

Cukorrépában a bagolypillék ellen a fiatal (L1-L2) lárvák megjelenésekor szükséges a készítményt kipermetezni. A levéltetvek, a répabolha és a répabarkó elleni védekezést a kártevők táblára történő betelepedése kezdetén célszerű elvégezni. Sárgarépában, salátában, borsóban, babban és komlóban a kezelést a kártevők tömeges betelepedése idején, legkésőbb az első tünetek észlelésekor célszerű elvégezni.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagcipermetrin
Hatóanyag mennyiség100 g/l
GyártóSBM
RendeltetésRovarölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó