preloader
Amofoska 4-16-18 NPK 500 kg BIG mûtrágya

Amofoska 4-16-18 NPK 500 kg BIG mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

Amofoska NPK 4-16-18

Termék leírása : 

Az AMOFOSKA ® NPK 4-16-18 minden növényhez használható - gabonafélék, repcék, burgonya, cukorrépa stb. Az egyedülálló, 1-hez közeli P:K arány ideálissá teszi ezt a műtrágyát réteken és legelőkön, gyümölcsösökben, zöldségfélékben és sok helyen. mások hasonló foszfor- és káliumigényűek. Ezenkívül a műtrágyában található, természetes foszfátokból származó makroelemek (Ca, S) és mikroelemek (B, Co, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn) értékes adalékai a műtrágyának, javítva a többi összetevő felszívódását. .

Ez a részben lebomlott foszfátkőzetet tartalmazó műtrágya nem tartalmaz káros mennyiségű nehézfémet, mint például: arzén, kadmium, ólom és higany, ezért biztonságos a környezetre. Jó kálium- és kénellátást igénylő zöldségek termesztésére is ajánlott, minden keresztes virágú zöldség, sárgarépa, zeller, spenót, uborka és saláta, valamint különféle gyümölcsösök termesztésére.

Tulajdonságok:

Az AMOFOSKA ® NPK 4-16-18 egy NPK B1.1 típusú műtrágya. granulált, több összetevőből álló, a következő tápanyagtartalommal:

Összetevői:
  • 4% N - ammóniás nitrogén (összesen),
  • 16% P 2 O 5  - ásványi savakban oldódó foszfor-pentoxid
  • 5% P 2 O 5  - semleges citrátoldatban és vízben oldódik
  • 18% K 2 O - vízben oldódó kálium-oxid,
  • 4% CaO - Vízben oldódó kalcium-oxid.
  • 10% SO 3  - kén-trioxid vízoldható szulfátok formájában,
  • A természetes foszfátokból származó mikroelemek (Co, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn) értékes adalékai a műtrágyának, javítva a többi összetevő felszívódását.

Összetevői, azaz a kén a növények számára könnyen emészthető formában támogatják és szabályozzák megfelelő fejlődésüket. Ezenkívül a kén, amely serkenti a nitrogénfelvételt, értékes tápanyag a kénkedvelő és magas fehérjetartalmú növények számára. A vonatkozó kritériumok szerint ez a műtrágya nem tartalmaz káros mennyiségű nehézfémet, mint például: arzén, kadmium, ólom és higany, ezért biztonságos a környezet számára. A granulátum kiváló minősége (azaz egységes szemcseméretű, 2-5 mm átmérőjű) egyenletes vetést tesz lehetővé. Az állandó minőség igazolása a 21/13-as számú tanúsítvány beszerzése erre a termékre a Puławy-i Műtrágyakutató Intézettől.

 

Alkalmazása:

Az AMOFOSKA ® NPK 4-16-18 tipikus vetés előtti műtrágya, amelyet vetés után a talajba kell keverni. A magok vetését a vetés után 7-10 nappal kezdheti meg. Gyephez a műtrágyát kora tavasszal kell kiszórni. Minden talajra alkalmas, tömörségétől és savasságától függetlenül, különösen ajánlott alacsony foszfor- és káliumtartalmú talajokon.

 

Alkalmazás előnyei :

Az ammónium formájú nitrogén nem kilúgozódik ki a talajból, lassan szívódik fel a növényekben, elősegíti a foszforfelvételt és csökkenti a túlzott káliumfelvételt. A részlegesen lebomlott foszfátból származó foszfor gyors és hosszan tartó hatást mutat. Az Amofoski vetés előtti használata javítja a növények gyökeresedését, megfelelő fejlődését, növeli a növények ellenálló képességét, növeli fagyállóságát, szárazságállóságát, befolyásolja a teljes virágzást és egyenletes érést, javítja a minőséget és a magas termést.

Információk

Paraméter Érték
RendeltetésSzórható mûtrágya
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó