preloader
Osmocote Bloom 12+7+18 2-3 hó 25kg mûtrágya
Osmocote Bloom 12+7+18 2-3 hó 25kg mûtrágya

Osmocote Bloom 12+7+18 2-3 hó 25kg mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

Felhasználás:

Az egynyári dísznövényeket termelő kertészetekben a tápanyag-utánpótlást többféle módon lehet elvégezni: használhat vízben oldódó műtrágyát, burkolt műtrágyát vagy ezek kombinációját. Az Osmocote Bloom szabályozott tápanyag-leadású műtrágya használatával kevesebb műtrágyára van szükség, az öntözés és a műtrágyázás művelete különválasztható, az egyszeri alkalmazással pedig munkaerőt takarít meg Az Osmocote Bloom teljes körű tápanyag-utánpótlási megoldást nyújt a növényeknek. Előnyök: – Kifejezetten kiscserepes egynyáriakhoz kifejlesztve – 2-3 hónapos hatástartam – Magas káliumos összetétel, 12-7-18 + teljes mikroelemsor – Kompakt, egységes, egészséges növényállomány – Apró szemcseméret – még tökéletesebb keveredés – 100%-osan burkolt műtrágya, NPK+ mikroelemek is a burkolaton belül. – Biztonságos, megbízható

A termék előnyei

  • Kifejezetten kiscserepes egynyári termesztéséhez kifejlesztve.
  • Burkolt, szabályozott tápanyagleadású műtrágya 
  • 2-3 hónapos hatástartam. 
  • Magas káliumos összetétel + teljes mikroelemsor (12-07-18+ME).
  • 2-3 kg/m3 javasolt dózis.
  • Mini szemcseméret (7-szer kisebb, mint a normál szemcse) – tökéletes keverhetőség.

Összetevők

12+ 7+18+1,5 MgO

Nitrogén Foszfor Kálium Magnézium Mikroelemeket
12 7 18 1,5

Használati utasítás

Az Osmocote Bloom NPK-t, magnéziumot és a szükséges mikroelemeket is tartalmazó szabályozott tápanyag-feltáródású műtrágya. A 100 %-ban burkolt szemcsékből a tápanyag előre meghatározott hatástartam alatt táródik föl.Az Everris által kifejlesztett egyedülálló gyantaburkolatnak köszönhetően az Osmocote Bloom tápanyag-szolgáltatása egyenletes. Különösen alkalmasa rövid – 6 hetestől három hónaposig – egynyári dísznövény-kultúrák nevelésére.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

Információk

Paraméter Érték
GyártóPRENOR
RendeltetésSzórható mûtrágya
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó