A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!
Házikerti dózis: zöldségnövényeknél: 25-45 ml/4-6 liter víz/100 m2, ültetvényekben: 25-90 ml/8-12 liter/100 m2
Kultúra | Károsító | Dózis | É.V.I |
---|---|---|---|
alma, kötrte, birs, naspolya | baktériumos-és gombás ágelhalások, tûzelhalás (tavaszi lemosó, nyár végi záró permetezés) varasodás | 3-4l/ha | 10 |
szõlõ (vir.e.) | orbánc, peronoszpóra | 1,75-2l/ha | 21 |
szõlõ (vir.u.) | orbánc, peronoszpóra | 2-2,5l/ha | 21 |
cseresznye, õszibarack, kajszibarack, nektarin, szilva, meggy, dió, mandula, mogyoró, gesztenye | baktériumos-és gombás ágelhalások, levéllyukacsodás, monília, tafrina, apiognomónia | 2-2,5l/ha | 21 |
paprika | baktériumos betegségek | 1,5-2l/ha | 7 |
paradicsom, burgonya | baktériumos betegségek, fitoftóra | 2-2,5l/ha | 7 |
bab, borsó | baktériumos betegségek, fenésedés, rozsda | 1,5-2l/ha | 5 |
uborka, dinnye, tök | peronoszpóra, fenésedés, pszeudomonászoa betegségek | 1,5-1,8l/ha | 5 |
vöröshagyma, zöldhagyma, fokhagyma, póréhagyma, gyöngyhagyma, sarjadékhagyma | baktériumos betegségek, peronoszpóra | 2-2,5l/ha | 21 |
cukorrépa | cerkospórás, ramuláriás, fómás levélbetegségek | 2-2,5l/ha | 21 |
konyha- és édeskömény | peronoszpóra | 2-3l/ha | nk |
orvosi csucsor | fitoftóra | 2-3l/ha | nk |
Előírt növényvédelmi technológia:
A készítményt preventív jelleggel, (a fertőzésveszélyes időszakban legkésőbb az első tünetek megjelenésekor) szükséges kijuttatni a lombfelülethez megválasztott lé mennyiséggel (lemosó permetezésnél 1000-2000 l/ha vízmennyiséggel). Lemosó permetezésnél ügyelni kell, hogy a permetlé az ágakat, gallyakat, rügyeket, rügyalapokat is teljes mértékben, áztatás szerűen fedje, amely hatás nedvesítő szer alkalmazásával fokozható.
A fertőzésveszély fennállása alatt (hűvös, csapadékos időjárási viszonyoknál) szükség szerint - általában 7-10 napos permetezési fordulót alkalmazva - kell ismételni a kezeléseket. Zöldségfélékben 1-6 alkalommal (2-4 valódi leveles állapot és termésszedés közötti időszakban, 6-8 naponként) kell a védekezést folytatni. Réz érzékeny gyümölcsféléknél (alma, körte, kajszi, őszibarack) színes bimbós állapotban be kell fejezni a készítménnyel való védekezést, azt csak a termés viaszosodása után, nyár közepétől (alma, körte), illetve termésszedést követően ősszel (őszibarack), vagy a lombhullás előtt és lombhulláskor szabad folytatni (kajszi).
Légi kijuttatás: nem engedélyezett
Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!
Paraméter | Érték |
---|---|
Hatóanyag | rézoxiklorid |
Hatóanyag mennyiség | 638g/l |
Gyártó | KWIZDA |
Rendeltetés | Gombaölõ szer |
Készlet | Rendelésre |