preloader
Flosul 800L gombaölõ szer III.

Flosul 800L gombaölõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001761
  • Forgalmi kategória:
    III.
  • Gyártó:
    NUFARM
Kultúra Károsító Dózis É.V.I
cukorrépa, takarmányrépalisztharmat5-7,5 l/ha3
búza (õszi, tavaszi), árpa (õszi, tavaszi)lisztharmat7,5-10 l/ha35
szõlõlisztharmat4 l/ha5
alma, körte, birs, naspolyalisztharmat5-7,5 l/ha3
õszibarack, kajszibarack, nektarinlisztharmat5 l/ha3
tojásgyümölcs, paradicsomlisztharmat2 l/ha3
paprikalisztharmat5 l/ha3
cukkini, uborkalisztharmat5-7,5 l/ha3
sütõtök, spárgatök, patisszonlisztharmat5 l/ha3
sárgadinnye, görögdinnye, zöldborsólisztharmat5-7,5 l/ha3
fejes saláta, zsázsa, endívia, rukkola, vörössalátalisztharmat3,5-7,5 l/ha3
szamócalisztharmat5-7,5 l/ha3
rózsalisztharmat3 l/ha-

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítmény 25°C felett - az esetleges perzselések elkerülése érdekében - nem alkalmazható!

Cukorrépában és takarmányrépában a kezelést a kezdeti tünetek megjelenésekor javasolt végrehajtani, amely a fertőzésveszély fennállása esetén megismételhető.

Kalászosokban (őszi és tavaszi búza, őszi és tavaszi árpa) az első kezelést a kezdeti tünetek megjelenésekor, szárbaindulás kezdetén, a második kezelést kalászhányás végén, virágzás elején javasolt elvégezni.

Szőlőben (bor-, csemege-) a vegetációs időszakban megelőző jelleggel, legkésőbb az első tünetek megjelenésekor kell permetezni. A permetezést a fertőzési nyomástól függően 7-12 napos időközönként célszerű megismételni. Minden esetben törekedni kell az egyenletes és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is.

Almatermésűekben (alma, körte, birs, naspolya) a készítményt a fertőzési nyomástól függően 7-12 naponként célszerű kijuttatni. A gyümölcskötődéstől a kisebb, 5,0 l/ha-os dózis kijuttatása indokolt.

Kajsziban, őszibarackban és nektarinban a készítményt sziromhullást követően, elsősorban a terméskezdemények védelme érdekében, legfeljebb 3 alkalommal, a fertőzési nyomástól függően 7-12 naponta lehet kijuttatni.

Zöldségfélékben (paradicsom, tojásgyümölcs, paprika, cukkini, uborka, sütőtök, spárgatök, patisszon, sárgadinnye, görögdinnye, fejes saláta és egyéb salátafélék) a kezelést a kezdeti tünetek megjelenésekor célszerű végrehajtani és szükség esetén javasolt megismételni. Zöldborsóban az első tünetek megjelenésének idején egyszeri kijuttatás lehetséges. A készítmény alkalmazásakor figyelemmel kell lenni egyes növényfajok és -fajták kénérzékenységére.

Szamócában a lisztharmat fertőzés megakadályozása érdekében a permetezést az első virágok nyílásakor el kell végezni és 10 nap múlva megismételni. A termések szedését követően, az indanövekedés időszakában, a fertőzésveszély fennállása esetén javasolt további védekezések végrehajtása.

Rózsában a permetezéseket megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor kell elkezdeni. Szükség esetén a kezeléseket 10-14 naponként javasolt megismételni.

A permetlé mennyiségét a művelésmódtól, a védendő növényfelület nagyságától, és az alkalmazott növényvédelmi berendezés típusától függően kell megválasztani.

A kén több hatáshelyű (FRAC kód: 3), kontakt gombaölő szer hatóanyag

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagkén
Hatóanyag mennyiség800 g/l
GyártóNUFARM
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó