preloader
Wirtuoz 52EC 5 L gombaölõ szer I.
Wirtuoz 52EC 5 L gombaölõ szer I.

Wirtuoz 52EC 5 L gombaölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

 • Kategória:
 • Cikkszám:
  IN000951
 • Forgalmi kategória:
  I.
 • Gyártó:
  CORTEVA

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza (õszi)kalász és levélbetegségek0,75-1,25l/ha35
rozs,tritikálékalász és levélbetegségek0,75-1,25l/hank

Leírás

 • Javasolt növényvédelmi technológia

  Őszi búzában az első kezelést bokrosodás végétől 2 szárcsomós állapotig célszerű elvégezni, 0,75 l/ha dózissal. A második kezeléskalászhányás-virágzás időszakára esik, 1,0-1,25 l/ha felhasználásával.

  Őszi és tavaszi árpa, zab, rozs, tritikálé esetében az első kezelést bokrosodás végétől 2 szárcsomós állapotig célszerű elvégezni, 0,75 l/ha dózissal. A második kezelés a kalászkezdemény fejlődésének időszakára esik, 1,0-1,25 l/ha felhasználásával. Fertőzésveszélyes időszakban a magasabb dózis alkalmazása indokolt.

 • Dózis

  0,75 - 1,25 l/ha

 • Hatóanyag összetétel

  40 g/l proquinazid + 160 g/l tebukonazol + 320 g/l prokloráz

 • Kijuttatás Időzítése

  A kezelés akkor időszerű, amikor az első tünetek megjelennek a növényen, kivéve fuzáriumos betegségek, amely ellen a készítményt preventíven a betegség tüneteinek megjelenése előtt javasolt elvégezni.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagprokloráz+tebukonazol+proqinazid
Hatóanyag mennyiség320g/l+160g/l+40g/l
GyártóCORTEVA
RendeltetésFelszívódó hatású szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Wirtuoz-52EC-5-L-gombaol-szer-I-304.pdf Wirtuoz_52_EC_Label
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó