preloader
Banvel 480 S 5L gyomirtó szer I.

Banvel 480 S 5L gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001319
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    SYNGENTA

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza(õszi)árpa(tavaszi,õszi)magról kelõ és évelõ kétszikû gyomok0,2l/hank
kukorica(takarmány)magról kelõ és évelõ kétszikû gyomok0,5-0,6l/hank
cirokmagról kelõ és évelõ kétszikû gyomok0,5l/Hank
rét,legelõ kiszáradt csatornákmagról kelõ és évelõ kétszikû gyomok0,5-0,6l/hank
gabonatarlómagról kelõ és évelõ kétszikû gyomok0,5-0,7l/hank

Leírás

A Banvel 480S az évelő kétszikűek elleni kiváló hatékonysága miatt stratégiai fontosságú szer. Továbbá, kiemelkedő hatékonyságú a kalászosok MCPA és 2, 4-D ellenálló gyomnövényei ellen (kamillafélék, galaj, keserűfűfélék). Emellett a hagyományos magról kelő kétszikűeket is kiválóan irtja (libatopfélék, disznóparéjfélék, parlagfű). 

Felhasználási javaslat:

Cirok: Egy tenyészidőszakban egyszer használható fel. Kijuttatás időpontja: kultúrnövény 3-6 leveles fejlettségénél (BBCH 13-16)

Gabona tarló: Egy tenyészidőszakban egyszer használható fel. Kijuttatás időpontja: kétszikű gyomfajok 2-6 valódi leveles, évelő kétszikűek intenzív növekedési stádiuma.

Kalászosok (őszi búza, őszi árpa, tavaszi árpa): Egy tenyészidőszakban egyszer használható fel. Kijuttatás időpontja: kultúrnövény 4-6 leveles állapotától a bokrosodás végéig lehet a készítményt kijuttatni.

Kukorica (takarmány): Egy tenyészidőszakban egyszer használható fel. Kijuttatás időpontja: kultúrnövény 3-6 leveles fejlettsége (BBCH 13-16).

Rét, legelő, kiszáradt csatornák: Egy tenyészidőszakban egyszer használható fel. Kijuttatás időpontja: kétszikű gyomfajok 2-6 valódi leveles, évelő kétszikűek intenzív növekedési stádiuma.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagdikamba
Hatóanyag mennyiség480g/l
GyártóSYNGENTA
RendeltetésKontakt hatású szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Banvel-480-S-5L-gyomirto-szer-I-2639.pdf banvel-480-s-sds-a7254b-9-1
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó