preloader
Optica Trio 5L gyomirtó szer I.

Optica Trio 5L gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001116
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    NUFARM

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kalászosok (õszi és tavaszi)magról kelõ és évelõ kétszikû gyomok1,5-2l/hank

Leírás

A készítményt a kultúrnövény bokrosodásának kezdetétől a bokrosodás vége, szárbaindulás kezdetéig lehet felhasználni. Az Optica Trio eredményesen alkalmazható a kalászosokban előforduló nehezen irtható kétszikű gyomnövények ellen: Ragadós galaj, Szikfű-félék, Pipitér-félék, Keserűfű-félék, Veronika-félék, árvakelésű napra-forgó, Mezei acat, Apró szulák stb. A magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles állapotukban, a Galium 2-4 levélörvös stádiumában, a Cirsium tőlevélrózsás állapotában a legérzékenyebb a készítményre.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagdiklórprop-p+MCPA+mecoprop-p
Hatóanyag mennyiség310g/l+160g/L+130g/L
GyártóNUFARM
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Optika-Trio-5L-gyomirto-szer-I-345.pdf OPTICA-TRIO-NUFARMSDS-HU-_HU-1.0
Optika-Trio-5L-gyomirto-szer-I-2962.pdf OPTICA-TRIO
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó