preloader
Successor 600 5L gyomirtó szer I.

Successor 600 5L gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001682
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    FMC

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kukorica (takarmány, vetõmag), napraforgó, káposztarepce (õszi), cirokmagról kelõ egyszikû gyomok2 l/hank

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

A készítményt kukorica kultúrában vetés után, kelés előtt (preemergensen) kell kipermetezni jól elmunkált aprómorzsás talajfelszínre 2,0 l/ha dózisban.

Korai posztemergensen a kukorica 1 leveles fejlettségétől a 3 leveles állapotáig kell a készítményt kijuttatni 2,0 l/ha dózisban.

A készítmény elsősorban a magról kelő egyszikű gyomnövények ellen hatékony. Magról kelő kétszikűek, valamint évelő egy- és kétszikű gyomfajok ellen kombinációban kell alkalmazni, ezek ellen hatékony, kukoricában engedélyezett készítményekkel, azok engedélyokiratában előírtak szerint.

Kukoricavonalak gyomirtásánál a szer használatára vonatkozóan a fajtafenntartó véleményét is meg kell kérni. Kukorica vonalakban kombinációban csak azokban engedélyezett készítményekkel juttatható ki.

A készítményt napraforgó kultúrában vetés után, kelés előtt (preemergensen) kell kijuttatni jól elmunkált aprómorzsás talajfelszínre, 2,0 l/ha dózisban. Kelő félben lévő napraforgó állományt tilos kezelni. A készítmény hatáskifejtéséhez a bemosó csapadék elengedhetetlenül szükséges.

A készítmény elsősorban a magról kelő egyszikű gyomnövények ellen hatékony, a magról kelő kétszikű gyomfajok ellen fluorkloridon, flumioxazin hatóanyagú készítmények engedélyezett dózisával szükséges kombinálni.

A készítményt őszi káposztarepce kultúrában vetés után, kelés előtt (preemergensen) kell kijuttatni jól elmunkált aprómorzsás talajfelszínre, 2,0 l/ha dózisban. A gyomirtási spektrum növelése céljából klomazon hatóanyagú készítmény engedélyezett dózisával kombinációban célszerű alkalmazni.

A készítményt cirok kultúrában vetés után, kelés előtt (preemergensen), jól elmunkált aprómorzsás talajfelszínre kell kijuttatni, 2,0 l/ha dózisban.

Korai posztemergensen a cirok 1 leveles fejlettségétől 3 leveles állapotáig kell a készítményt kijuttatni 2,0 l/ha dózisban.

A készítmény elsősorban a magról kelő egyszikű gyomnövények ellen hatékony. Kétszikű gyomfajok ellen kombinációban kell alkalmazni, a kombinációs partner engedélyokiratában előírtak szerint.

A petoxamid hatóanyag a HRAC „K3” (HRAC 15), fehérje és nukleinsav szintézist gátló herbicidcsoporton belül a klóracetamid hatóanyagcsoportba sorolható.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagpetoxamid
Hatóanyag mennyiség600 g/l
GyártóFMC
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Successor-600-5L-gyomirto-szer-I-5251.pdf Successor 600 engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó