preloader
Natur Biokál 01 M 10L növénykond.

Natur Biokál 01 M 10L növénykond.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

NATUR BIOKAL 01M

Új termékünk a megújult Natur Biokal 01M, mely megemelkedett hatóanyag-tartalommal rendelkezik. Az alapja a Csokonyavisontai termálvíz, melyben különböző gyógynövényeket áztatnak, majd biohumuszt és egyéb nyomelemeket adnak hozzá. Ebben a termékben a Biokal 01 termékhez képest sokkal több gyógynövény van áztatva, így még koncentráltabb, és még nagyobb hatékonyságú lesz a rovarkártevőkkel szemben. A kísérletek alapján bebizonyosodott, hogy a talajban nagyon hatékony a rovar kártevők riasztására, ami nagy segítség lehet mindenki számára az állományokban felszaporodó talajlakó károsítók ellen.

Felhasználás:

– zöldségfélék, gyümölcskultúrák esetében 10-15 l/ha mennyiségben, a tenyészidőszak alatt 4 alkalommal, 5-6 %-os töménységben kipermetezve, majd belocsolva a talajba. Mindenképpen többszöri kezelés szükséges, mert a csapadékkal, és öntözéssel a talajból kimosódhat.

– Kiskertben: 10 l vízhez 0,5 dl Biokal 01M

A termékcsalád mindenki számára elérhető, mert a vásárláshoz nem szükséges növényvédelmi engedély. Házi kiskertekben is alkalmazva teljesen vegyszermentesen termelhető meg minden növény.

Keverhetőség:

Amennyiben van lehetőség, a kijuttatást önmagában kell megoldani.

A Biokal 01M nem tartalmaz szintetikus vegyi anyagokat. Biokal 01M környezetbarát, az állatokra, növényekre és emberekre nem káros.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Munka-egészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóBIOKÁL
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó