preloader
K-Obiol 25 EC 50 ml rovarölõ szer II.

K-Obiol 25 EC 50 ml rovarölõ szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000836
  • Forgalmi kategória:
    III
  • Gyártó:
    BAYER

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza,árpa,rozs,zab,tritikáléraktári kártevõk10-20ml/tnk
borsó(száraz)bab(száraz)lencseraktári kártevõk10-20ml/tnk
szója,rizs,kukoricaraktári kártevõk10-20ml/tnk
üres raktárraktári kártevõk40-60ml/100m2-

Leírás

A készítményt a termény tervezett tárolás időtartamától, továbbá a tárolási körülményektől függően kell adagolni. A 10 ml/t dózis egyenletes felvitellel, jó minőségű tárolóban, szakszerűen kezelt terményen 6-10 hónap hatástartamú. Az előbbiek hiányosságaiból eredően a hatástartam ennél rövidebb lehet, ezért a kezelt terményt a kezeléstől számított 3-4 hónap múlva ‒ s ettől kezdve az akkor tapasztalt növényegészségügyi helyzetnek megfelelő gyakorisággal ‒ ellenőrizni kell. Az ismételt ellenőrzés különösen fontos akkor, ha a tárolt termény Tribolium fajokkal fertőzött. A felhasználásra engedélyezett nagyobb adag (20 ml/t) hatástartama lényegesen hosszabb, szakszerű felvitel és kiváló tárolási körülmények mellett megközelítően 1 év. A tárolt termény kártevő mentességét a kezelést követő 4-5. hónaptól kezdve rendszeresen ellenőrizni szükséges. A készítményt a betárolásnál a szállítószalagon futó, vagy a tárolás során a technológiai előírás szerint mozgatott terményre egyenletes elosztást biztosító módon – gyenge nyomású szórófejjel – 1,0 l/t permetlében kell kijuttatni.

Üres raktárak fertőtlenítéséhez a tárolótér kiürítése és kitakarítása után felülettől függően    5–10 liter/100 m2 permetlé felhasználásával kell a készítményt kijuttatni, a felületre egyenletesen kipermetezve. A kezelt területen a készítmény hatástartama szakszerű felvitel mellett kb. 2 hónap.

A deltametrin ingerület átvitelt befolyásoló, nátriumion-csatorna módosító, kontakthatású piretroid hatóanyag, IRAC besorolása „3A” (Piretroidok, piretrinek).

Légi kijuttatás: nem értelmezhető

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagdeltametrin+piperonil butoxid
Hatóanyag mennyiség25g/l+225g/l
GyártóBAYER
RendeltetésRovarölõ szer
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
K-Obiol-25-EC-50-ml-rovarol-szer-III-284.pdf msds K-Obiol 25 EC UFI
K-Obiol-25-EC-50-ml-rovarol-szer-III-3857.pdf K Obiol engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó