preloader
Nuance 750 WG 100gr gyomirtó szer I.

Nuance 750 WG 100gr gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001765
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    NUFARM

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza (õszi), árpa (õszi, tavaszi), zab, rozs, tritikálemagról kelõ kétszikû gyomok, Cirsium arvense10-25 g/hank

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítmény őszi és tavaszi kalászosokban tavasszal a fagyok megszűnését követően a kalászosok zászlós leveles koráig (zab esetében 2 nóduszig) alkalmazható. A kezelés időpontját és dózisát a gyomnövények fejlettsége és a gyomfajok összetétele határozza meg. A magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles korukban a legérzékenyebbek a készítményre, Galium aparine (ragadós galaj) esetében annak 2-3 levélörvös állapotában van a kezelés optimális időpontja, Cirsium arvense (mezei acat) ellen a gyomnövény tőlevélrózsás állapotában kell a kezelést végrehajtani.

Cirsium arvense, valamint 2-4 valódi levelesnél fejlettebb gyomnövények ellen az engedélyokiratban meghatározott magasabb dózisban kell kijuttatni.

A hatásfokozás érdekében a permetléhez permetezőszer segédanyag (nedvesítő szer) hozzáadása szükséges.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagtribenuron-metil
Hatóanyag mennyiség750 g/kg
GyártóNUFARM
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Nuance-750-WG-100gr-gyomirto-szer-I-4805.pdf Nuance 750 WG
Nuance-750-WG-100gr-gyomirto-szer-I-4806.pdf Nuance 750 WG engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó