preloader
Butisan 400 SC 5L gyomirtó szer I.

Butisan 400 SC 5L gyomirtó szer I.

Ugyanazon a területen 3 évente használható

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
káposztarepce(õszi)magról kelõ kétszikû gyomok1,5-1,875 l/hank
mustármagról kelõ kétszikû gyomok1,5-1,875 l/hank
olajretekmagról kelõ kétszikû gyomok1,5-1,875 l/hank

Leírás

 

 

 

 

 

 

 

 

Őszi repce

Károsító Javasolt dózis Kezelési idő M.v.i. É.v.i.
Kétszikű gyomok 1,5 l/ha Vetés után kelés előtt (BBCH 00-07), illetve 2 leveles fejlettségtől 4 leveles fejlettségig (BBCH 12-14) 0 nap Előírás szerinti felhasználás esetén nem szükséges

 

 

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagmetazaklór
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó